Ζωγραφίσαμε και γράψαμε για τον Κεραμιδοτρέχαλο - Β2


 Η παράσταση ήταν πολύ αστεία. Ήταν ένα παιδάκι ο Μπόμπιρας που είχε ένα φανταστικό φίλο τον Κεραμιδοτρέχαλο που έμενε στα κεραμίδια. Οι άλλοι άνθρωποι δεν τον έβλεπαν. Μια μέρα ο Κεραμιδοτρέχαλος έδωσε στον Μπόμπιρα ένα κουδουνάκι και του είπε "Να χτυπάς το κουδουνάκι και θα έρχομαι".
Αντωνία, Λυδία


 

Ο Κεραμιδοτρέχαλος μας εντυπωσίασε γιατί πηδούσε στις στέγες και έκανε ακροβατικά. Οι άλλοι άνθρωποι δεν τον έβλεπαν γιατί ήταν στη φαντασία του Μπόμπιρα. Είχε ωραία μουσική και τραγούδια.
Γρηγόρης, Εμμανουήλ, Μπριάν
 
 
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα μοναχό παιδάκι που το λέγανε Μπόμπιρα. Ήταν θυμωμένος γιατί δεν είχε παρέα. Μετά από λίγα λεπτά έγινε κάτι μαγικό. Ήταν ο Στίκι Στίκι Στάμπουρα Ράμπουρα..... Βοήθησε τον Μπόμπιρα να ανεβεί στη στέγη για να δουν τον κόσμο από ψηλά.
Στέφανος, Δημήτρης
 

Χτες στο θέατρο είδαμε τον Κεραμιδοτρέχαλο. Οι ήρωες του θεάτρου ήταν ο Μπόμπιρας, ο αδερφός του, η μαμά του, ο φίλος του αδερφού του Μπόμπιρα, ο Κεραμιδοτρέχαλος και η Λίζα. Μας άρεσε πολύ και θέλουμε να το ξαναδούμε.
Μελίτα, Βασιλική, Κριστιάν

Η παράσταση ήταν εντυπωσιακή. Ο Κεραμιδοτρέχαλος πηδούσε από τη μια στέγη στην άλλη. Έκανε πολλά ακροβατικά. Ο Μπόμπιρας είχε έναν αδερφό τον Κίκο που έκανε σκέιτμπορντ και έκανε φιγούρες.
Αλέξανδρος, Μακεδόνας, Ηρακλής

Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε ένα παιδάκι που πήγαινε δευτέρα τάξη. Ήταν μόνος. Όταν ξάπλωσε στο κρεβάτι άκουσε τον Κεραμιδοτρέχαλο να χτυπάει το καμπανάκι πάνω στη σκεπή. Τότε ξύπνησε και είδε τον Κεραμιδοτρέχαλο. Μαζί ανέβηκαν στη σκεπή. Στο τέλος του χάρισε ένα μαγικό κουδουνάκι.
Θωμάς, Αλέξης
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου