ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
13ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Όπως κάθε χρόνο , έτσι και φέτος , σας αποστέλλουμε αυτή την επιστολή για να σας ζητήσουμε την ετήσια συνδρομή για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.
Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου μας αποφάσισε , λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι , το ποσό της συνδρομής να ανέρχεται στα 7 από 8 ευρώ για 1 παιδί , στα 10 από 12 ευρώ για τα 2 παιδιά και στα 12 από 15 ευρώ για τα 3 παιδιά και άνω.
Επίσης , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το υφιστάμενο ταμείο του Συλλόγου μας διαθέτει το ποσό των 717 ευρώ.
Τα χρήματα αυτά χρησιμοποιούνται για να καλυφθούν ανάγκες που προκύπτουν για τα παιδιά μας στο σχολείο , για τη διοργάνωση εκδηλώσεων , την κάλυψη αναγκών που αφορούν την ασφάλεια και την ψυχαγωγία των παιδιών μας. Γνωρίζετε ότι τα χρήματα από τη συνδρομή είναι οι κύριοι πόροι , για να μπορέσει ο σύλλογος να δραστηριοποιηθεί και να δημιουργήσει.
Η συνδρομή καταβάλλεται , έως την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 , εφάπαξ από τους γονείς στα μέλη του Δ.Σ κάθε Τρίτη στο γραφείο του Συλλόγου .
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας είμαστε όλοι εμείς οι γονείς που θέλουμε να βοηθήσουμε , όπως μπορούμε , για να νιώθουν και να περνάνε τα παιδιά μας καλύτερα στο χώρο του σχολείου.
Η συμμετοχή και η συνδρομή όλων είναι απαραίτητη και αναγκαία.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου